سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری کاشان

12 آذر 1395 18:20 2145 بازدید

برای نخستین بار

جشنواره فرهنگی هنری معلولیت در کاشان برگزار می شود

جشنواره فرهنگی هنری معلولیت در کاشان برگزار می شود

جشنواره فرهنگی هنری معلولیت برای نخستین بار در شهرستان کاشان برگزار می شود.

به گزارش روابط عمومی سازمان فرهنگی ورزشی شهرداری کاشان، این جشنواره که به مناسبت هفته جهانی معلولین از 13 تا 18 آذرماه برگزار می شود دارای بخش هایی نظیر نمایش فیلم معلولیت، کارگاه آموزشی پیشگیری از معلولیت ها، مسابقه سراسری عکاسی، نمایشگاه دستاوردها و توانمندی های معلولین و نمایشگاه عکس معلولیت و معنویت است.

نمایش فیلم معلولیت ویژه مقاطع متوسطه اول انجام می گیرد که در آن عرضه آثار سینمایی اثرگذار با محوریت موضوعی معلولیت با رویکرد امیدبخشی به جامعه معلولان صورت می پذیرد.

کارگاه آموزشی پیشگیری از معلولیت ها در سه سرای محله شهید محتشمی، خاتم الانبیا و حسن آباد به ترتیب در روزهای 13، 14 و 15 آذرماه برگزار شده و در آن کارشناسان به تشریح عوامل بروز معلولیت های ناشی از رفتارهای نادرست فردی و اجتماعی و راهکاری مقابله با آن می پردازند.

در مسابقه سراسری عکاسی نیز عموم شهروندان می توانند آثار خود را با موضوع معلولیت حداکثر تا 15 دی ماه آینده به دبیرخانه جشنواره ارسال کنند.

نمایشگاه دستاوردها و توانمندی های معلولین کاشان نیز از 14 تا 18 آذرماه جاری صبح و عصر در نگارخانه آزادی تالار فرهنگ واقع در خیابان آیت الله سعیدی به عرضه آخرین محصولات، تولیدات و ابتکارات جامعه معلولین شهرستان می پردازد.

نمایشگاه عکس معلولیت و معنویت، از بخش های دیگر جشنواره فرهنگی هنری معلولیت محسوب می شود که لحظات ناب ثبت شده در قاب تصویر و انعکاس ارتباط افراد معلول با معبود خویش را در جهان احساس با زبان جذاب هنر بیان کند.

انتشار و توزیع بروشور «پا به پای معلولان» نیز فعالیت دیگری است که در قالب شماره آذرماه نشریه شهر سالم در هفته جهانی معلولان صورت می گیرد.

جشنواره فرهنگی هنری معلولیت به همت سازمان فرهنگی ورزشی شهرداری کاشان و همکاری اداره بهزیستی و اداره کتابخانه های عمومی شهرستان کاشان برگزار می شود.

انتهای خبر/


نظرات کاربران